Reviews

Reviews

Everything worked out really well. First of all, Olympia was very nice. On the quay there were about 60 Costa busses and a another one just outside the gate was for us. Only that is already great. Our guide was Mario, a walking encyclopedia about ancient Olympia. Fantastic and what a nice man.

Then Athens, of course a lot to see in a limited time but it worked out well. Acropolis was crowded, our guide Maria was good, she did Italian and English so this sometimes took a bit long but all in all it was fine.

It is obvious that some passengers started to get jealous about my arrangements with you so therefore the question came yesterday about Ephesus.

So this morning upon arrival in Izmir, the guide knew about our request and we managed to bring the other family too. Ephesus was impressive - I have never realized that this was such an important site, the guide, Tez, was good and we got back well in time.

So the overall conclusion of these 3 trips is fantastic, especially if we think about the very short time of organizing all this, I can only say that you did a great job which fits completely to my own way of doing things like this.

I will do some posts on Facebook whenever I find a wifi haha.

The only thing you could help me with right now are some practical tips for Istanbul tomorrow. I did not make any arrangements as I think I can manage - we have 1,5 days - but good tips are always welcome. 

Kind regards,

Ronald d. G - The Netherlands
July 2013

We are very satisfied about de excursions with Shorebee:

- The communication during the reservation was very clear and also were the vouchers very clear.

- The guides were very professional, kind, proud of their country/village/city and very enthusiastic.

They communicated very well in English and waited for us at the terminal and took care of the exact timing, that we had to be back at the ship

The excursion groups were small and personal, so we could talk with the guides and (also our children (15 and 17) learned a lot about the nice excursions that we made.

When we decide to make another cruise, we certainly book at shorebee again.

In the meantime we already shared our experience with shorebee with friends and they also wanted to book with shorebee. Thank you for the nice moments at the excursions during the shore-time of our cruise.

Bart and Carla M - The Netherlands
July 2013

Your site has been extremely helpful in navigating the port activity and how to catch the metro.  We loved your tips for our Rome destination in regards to combining both of the train stations in Rome into one ticket purchase.

We found out about Shorebee a bit to late to use your services this time.  Still, we travel three to four times a year will definitely use you the next trip.

Happy traveling.

Roger G - Belgium
July 2013

We enjoyed our cruise and excursion we booked through you with 8 persons was very nice

We had a bus waiting as described, lady guide was really nice and all in all, everything was just perfect.

Thank you and kind regards

Zoran K - Croatia
July 2013

De cruise was zeer goed meegevallen, zoals altijd hé we zijn echte cruiseliefhebbers!

De excursie was heel goed, van de catacomben had ik persoonlijk verwacht dat ze groter gingen zijn ,en Monreale was ook mooi om eens te zien, maar top of the bill was onze gids Patricia ! Is echt een zeer goeie gids , ze heeft voor ons een typische lunch klaargemaakt en het was echt super !!!

Dus echt een aanrader!

Bedankt en zeker tot een volgende !

Groetjes

Wij kunnen u vertellen dat we zeer tevreden zijn van de aangeboden diensten voor voor Izmir en Katakolon, alles was perfect. Voor de taxi die we genomen hebben in Bari hebben we 190 Euro moeten betalen (dit gaat volgens meter) normaal was het 220 euro maar daar er file was kregen we een korting 

groetjes en we zullen jullie zeker aanbevelen

Jenny - Belgium
June 2013

Bijgaand wil ik kort feedback geven van onze eerste ervaring met Shorebee.com. 

Door puur toeval (googlen) kwam ik uit op de site van shorebee.com. we waren op zoek naar mogelijkheden voor excursies voor onze 11 daagse cruise vanuit Istanbul naar Athene.

Aangezien wij onszelf best als zeer ervaren reizigers mogen beschouwen gaat onze interesse voor de geschiedenis, cultuur, kunst in andere landen of werelddelen wellicht iets verder dan een standaard excursieprogramma door een cruise line in het algemeen kan bieden.

Daarbij komt nog eens dat wij de voorkeur geven aan het beleven van deze ervaringen als stel boven een groepsexcursie waarin toch soms aktiviteiten zijn opgenomen die ons net niet zo interesseren.  Dit kost in de regel veel tijd (en soms) ergernis die je jezelf liever bespaart.

De mogelijkheden die wij aantroffen op de site van Shorebee spraken ons daarom ook meteen aan. Eveneens de visie van shorebee om de bevolking ter plaatse meer gelegenheid te geven hun eigen land tegen lagere kosten te kunnen tonen aan toeristen.

Een ruim excursieaanbod dat op sommige punten ook nog tailormade naar je eigen wensen gemaakt kan worden.

De weergave van de mogelijkheden op de site van Shorebee ,maar ook de mogelijkheid persoonlijk met ze te overleggen waren zeer correct en juist.

Onze ervaring was ook dat Shorebee zaken voor je kunt regelen die weliswaar (nog) niet op hun site staan maar na e mail contact of telefonisch contact met hen geregeld werden.

Onze ervaring met twee excursies (Ephese en Alexandrie) waren in een woord TOP!! te noemen. Op beide plaatsen werden we keurig op de afgesproken tijd opgehaald in zeer goede, schone airconditioned busjes, met in beide gevallen zeer ervaren, keurig goed Engels sprekende gidsen. Mensen die echt wisten waar ze het over hadden.

Heerlijk om te ervaren dat je met je eigen gids langs de grote groepen mensen die met een groepsexcursie kunt lopen. Gidsen hebben gewoon meer tijd en gaan dieper in op de bezienswaardigheden in vergelijking met de aangeboden groepsexcursies geregeld vanuit de cruiseline zelf.

Op beide plaatsen werden we ook voorzien van een uitstekende lunch op beide plaatsen ook een prachtige ligging hadden.

Kortom; wij kunnen iedereen aanraden een excursie of transfer bij Shorebee.com te boeken. Prijs-kwaliteit verhouding is uitermate goed in balans. Eveneens de keurige afhandeling en contact na boeking van de excursies.

Ook geen zin meer om deel te nemen aan groepsexcursies met alle ergernis van dien? Bekijk dan de mogelijkheden bij Shorebee.com.

Met vriendelijke groet,

Leon S - The Netherlands
May 2013

What a great idea!

Thanks for the helpful site you have created.

Really appreciate it 

best,

Maria - India
May 2013

We zijn gisteren thuis gekomen van onze cruise. Ik wilde u onze ervaringen met de 3 geboekte excursies laten weten.

De prive excursie naar Ephese was prima verzorgd. Goede nederlandstalige gids, keurige bus, alles volgens afspraak. Goede prijs kwaliteit verhouding.

De gedeelde excursie naar Olympia verliep ook heel goed. Opgevangen bij de haven met een engelstalige meneer naar Olympia gebracht in koele en nette bus. Onderweg uitleg gekregen in de bus. Ter plekke goede deskundige uitleg van een griekse gids die engels sprak. Heel veel informatie in korte tijd, maar je kon zelf beslissen of je alles wilde volgen of niet. Ook zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

De prive-excursie in Messina is niet helemaal verlopen zoals afgesproken. Bij aankomst bij het busje troffen wij een italiaans sprekende meneer die ons duidelijk maakte dat er geen gids was. Toen bleek dat de nederlandstalige gids ziek was. De agent zei, nadat wij gebeld hadden, dat er een andere nederlands sprekende gids zou komen. Via de chauffeur kwamen we in gesprek met een mevrouw die ons zou gidsen, maar alleen engels sprak.

De gids moesten we onderweg na 45 minuten oppikken en daarna is het goed verlopen. Zowel de engelstalige gids als de chauffeur hebben heel erg hun best gedaan en we hebben een leuke excursie gehad. De opstart was alleen heel rommelig en onduidelijk, vooral door de onduidelijkheid aan de kant van de plaatselijke agent.

Wij hebben een geweldige vakantie gehad en willen u ook bedanken voor de excursies, die op 1 na perfect verlopen zijn.

Met vriendelijke groeten,

 

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we heel tevreden waren over de geboekte excursie! De gids stond 's morgens vroeg ons op te wachten aan de cruise terminal, we hadden een comfortabel busje alleen voor ons ter beschikking, en we waren ook heel tevreden over de uitleg van onze gids. Zoals je hoort niets dan positief en we zullen in de toekomst, als we nog eens op cruise gaan, zeker nog beroep willen doen op jullie diensten!

Bedankt in elk geval,

Mvg,

Kelly G - Belgium
May 2013